Brug for et værksted?

Så er Folkersens det rigtige sted

Om Folkersen

Hos Folkersen Automobilers er vores målsætning at være, at blive og at forblive kundens foretrukne leverandør af biler, samt reparation/service/vedligehold  af samme.
Vi bestræber os på at yde en service, der ligger udover det sædvanlige.
Folkersen Automobiler stræber mod at være en kende bedre end de andre tilsvarende bilforretninger. Dette sker ved at vi leverer en venlig og imødekommende betjening og vi er med til at sætte standarden for god service.

Vi sætter altid kunden i centrum og sørger
altid for at kunden får en god oplevelse med os.

Hos Folkersen Automobiler vil du opleve de sidste nye KIA modeller i vores udstilling som er lys og venlig og indbyder til at se på bil i ro og mag.
På værkstedet har vi dygtige mekanikere som udfører  serviceeftersyn og diverse reparationer af alle slags biler.

Vi tager os altid godt af din bil mens du venter eller du har mulighed for en lejebil, så din dag ikke bliver afbrudt af et værkstedsbesøg.  

Folkersen Automobilers historie startede under navnet Gunner Stenhøj Automobiler. Virksomhedens historie går tilbage til november 1989, hvor Gunner Stenhøj overtog virksomheden. Gunner Stenhøj havde på daværende tidspunkt været medejer af anden bilforretning. I august 1991 blev Søren Folkersen ansat som reservedels-ekspedient. I 1996  blev generationsskifte i gangsat og blev afsluttet den 1. maj 2000.
Gunner Stenhøj var i salgsafdelingen til og med januar 2003.

Folkersen Automobiler startede i lejede lokaler på Vestergade 6, på grund af nye standarder i autobranchen blev der i 2005 opført et nyt bilhus på Bomose Allé 15, hvilket er ejet af Folkersen Automobiler.
Bilhuset har et bruttoareal på 1.226 m2.